VIOLA

Del 5 al 11 de juliol de 2021

Professors:

Yuval Gotlibovich

Matrícules:

Matrícula: 70€

Curs instruments: 260€

Curs Música de cambra: 200€

La inscripció finalitza el dia 30 de juny 2021

Cal portar faristol

Cal indicar a l’hora d’inscriure’s quina/es obra/es es voldran treballar

  • El Curs inclou, les classes amb el professor d’instrument, més les classes amb el professor de repertori. La cambra va apart.
  • S’acabarà amb un concert d’alumnes dins del marc del Festival Isaac Albéniz.
  • Aquest any s’entregarà una beca a l’alumne que més hagi aprofitat el curs, diplomes acreditatius a tots els alumnes i un Premi per actuar el proper Festival.

Yuval Gotlibovich (Viola)

El violista Yuval Gotlibovich és conegut per la seva brillant tècnica, el seu potent actuació i les riques idees interpretatives que aporta a un repertori ampli i variat. Com un dels intèrprets de viola més buscats de la seva generació, es presenta regularment com a solista en alguns dels principals festivals i llocs de música d’Europa.Amb els amplis estudis amb els mestres Lligar Arad, Anna Rosnovsky i Lilach Levanon, ha estat guardonat amb el Primer Premi en una sèrie de concursos de prestigi, inclosos el Concurs Internacional de Viola Lionel Tertis (Regne Unit), el Concurs de Aviv (Israel) i el Fischoff Concurs de música de cambra (EE. UU.).Va tocar com a solista amb l’Orquestra Simfònica de Jerusalem, la Cambra d’Israel, la Cambra Catalana, el Festival de Texas, la Reial Filarmonia Galícia i l’Orquestra Musica Eterna, entre d’altres.El seu àlbum Debut, amb la seva dona, la violinista Raquel Castro, el pianista Eduardo Fernández, l’orquestra de cambra català, el director Joan Pamies competeix per NAXOS amb la música de viola de l’compositor espanyol Ramón Paus en el primer mes del seu llançament (desembre de 2016). 6 a la llista de vendes d’etiquetes a tot el món i va rebre crítiques positives. La seva passió per la composició, la improvisació i l’actuació l’ha portat a la creació de música per les pel·lícules. Molts d’aquells amb el seu germà, el violoncel·lista Jonathan Gotlibovich, han estat presentats en diversos festivals de cinema i música a tot Europa i Israel.Entre les seves composicions hi ha un arranjament de les variacions Goldberg de J.S.Bach en diversos estils musicals, presentat en un àlbum de Sony amb Trio Garnati. Una finalització de l’Simfonia Concertant de Mozart per a violí, viola, violoncel i orquestra, estrenada a Florència al Festival Suoni Riflessi pel Grup Strumentale Cita de l’Pratto. Més recentment, la seva Sonata per a viola i piano de mà esquerra va ser estrenada per Nobuko Imai i Izumi Tateno a Bunka Kaiken, Tòquio i després es va realitzar diverses vegades en molts llocs del Japó, Suïssa i Holanda.La seva música apareix en una pel·lícula documental dirigida per Gerardo Gormezano titulada “Back to la Manxa”Les seves obres han estat presentades en festivals com Kuhmo, Klassiske Dage i Crussel, entre d’altres. L’any que ve farà dos àlbums més per NAXOS, un amb Beethoven Philarmonic a Viena i un altre amb Real Filarmonia, Galícia.Gotlibovich és el director artístic de el nou festival, “Ciutat Monumental de Càceres” a Espanya.Va ser el professor més jove a la Universitat d’Indiana, Jacobs School of Music, ha ensenyat a Frankfurt Hoschule i actualment ensenya a l’ESMUC a Barcelona i CSI a Lugano, Suïssa.

COL·LABORADORS:

Apartaments Cal Noi (lloguer per dies)
Banys Sergi Gutiérrez
Camping Vall de Camprodon- bungalows
Can Prodon-Cafeteria, davant del Pont
Carnisseria Engràcia Roura
Carnisseria Pairó
Casanovas Germans Fàbrica Embotits
Clínica Dental Dr. Jesús Luengo
Confiteria-Pastisseria Pujol
Construccions Freixenet-Camprodon

C. Ventura Consultors
Electricitat Juncà
ESCLAT- Hipermercat
Hotel Camprodon
Hotel Edelweiss
Hotel St. Roc
Mobles Magret
Restaurant El Forn (Beget)
Restaurant El Pont 9
Bastiments Aventura
Electrodomèstics M. Collboni
Restaurant el Mític
Hotel Puig Francó

PREMIS I BEQUES:

Cooperativa F. Elèctric Camprodon
Família Amat Par
Família Cuatrecases i Portabella
Patronat Germans Vila Riera
Rai Castells – Cal Marquès Restaurant

AGRAÏMENTS:

A la parròquia de Sana Maria per la cessió del Monestir i l’església del Carme
A l’Escola Doctor Robert per la cessió de les aules