VIOLÍ

Del 10 al 16 de juliol de 2022

Professors:

Raquel Castro

Matrícules:

Matrícula: 75 €

Curs instruments: 260 €

Curs Música de cambra: 200 €

La inscripció finalitza el dia 30 de juny 2022

Cal portar faristol

Cal indicar a l’hora d’inscriure’s quina/es obra/es es voldran treballar

  • El Curs inclou, les classes amb el professor d’instrument, més les classes amb el professor de repertori. La cambra va apart.
  • S’acabarà amb un concert d’alumnes dins del marc del Festival Isaac Albéniz.
  • Aquest any s’entregarà una beca a l’alumne que més hagi aprofitat el curs, diplomes acreditatius a tots els alumnes i un Premi per actuar el proper Festival.

Raquel Castro Pego (violí)

Raquel Castro es va formar a Espanya amb Lev Chistiakov i a Londres en la “Guildhall School of Music and Drama” amb Detlef Hahn. Va completar els seus estudis a  “Jacobs School of Music” de la Universitat d’Indiana a Bloomington (EUA) i gràcies a l’ajuda d’una beca Fulbright va obtenir el “Master in Music” amb Maurici Fuks. Durant els seus estudis a Bloomington va treballar com “Assistant Instructor” per la Universitat d’Indiana. Després de la seva graduació va ser convidada com a professora de la Universitat d’Indiana formant part de l’equip de professors de Mimi Zweig a la “Summer String Academy” i també com a professora convidada en substitució del Mestre Fuks.

Raquel Castro és la professora de l’Escola Superior de Catalunya (ESMUC) des de setembre de l’any 2004. Els seus estudiants gaudeixen d’èxit nacional i internacional com a guanyadors de premis en diversos concursos, o membres d’importants orquestres, acoblaments. També treballa formant a professors a Espanya, per conrear l’ensenyament professional a el més alt nivell. Imparteix regularment cursos i màster classes a nivell nacional i internacional.

Raquel Castro Pego gaudeix d’una versàtil carrera com a pedagoga i violinista. Actua regularment en nombrosos festivals: Classica Havana, Cuba, Ciao a Chengdu, Xina, Kefar Blum Israel, Luosto a Finlàndia, Cividale Chamber Music a Itàlia, Terra Màgica a Croàcia, ia Espanya: Festival Internacional Ciutat Monumental de Càceres , Festival de Panticosa, Fòrum Musikae, Festival de Matadepera a Catalunya, Via Làctia, Aremore i Festival Posa’t dónes Arts a Galícia i Sunnmøre Chamber Music Festival a Noruega, entre d’altres. Al 2015 realitza concerts com a solista celebrant el 30 anniversari de l’Orquestra de Cambra Catalana interpretant la Simfonia Concertant de Mozart al costat de l’violista Yuval Gotlibovich. També amb l’Orquestra de Cambra Catalana estrena i grava per a Naxos l’obra de l’compositor Ramón Paus, Elegia I, la deriva, al costat de l’violista Yuval Gotlibovich i el Cor de cambra de Esmuc.

COL·LABORADORS:

Apartaments Cal Noi (lloguer per dies)
Banys Sergi Gutiérrez
Camping Vall de Camprodon- bungalows
Can Prodon-Cafeteria, davant del Pont
Carnisseria Engràcia Roura
Carnisseria Pairó
Casanovas Germans Fàbrica Embotits
Clínica Dental Dr. Jesús Luengo
Confiteria-Pastisseria Pujol
Construccions Freixenet-Camprodon

C. Ventura Consultors
Electricitat Juncà
ESCLAT- Hipermercat
Hotel Camprodon
Hotel Edelweiss
Hotel St. Roc
Mobles Magret
Restaurant El Forn (Beget)
Restaurant El Pont 9
Bastiments Aventura
Electrodomèstics M. Collboni
Restaurant el Mític
Hotel Puig Francó

PREMIS I BEQUES:

Cooperativa F. Elèctric Camprodon
Família Amat Par
Família Cuatrecases i Portabella
Patronat Germans Vila Riera
Rai Castells – Cal Marquès Restaurant

AGRAÏMENTS:

A la parròquia de Sana Maria per la cessió del Monestir i l’església del Carme
A l’Escola Doctor Robert per la cessió de les aules